Skip to content

Oprit

Gedurende herfst en winter lijd je oprit of parking onder vocht en koude. Een grauwe sluier palmt je buitenomgeving in. RED is je red-middel!

Renoveer je oprit of parking met een diepgaande behandeling:

  • voorkom uitglijden en valpartijen
  • verhoog de levensduur van je oprit of parking
  • bespaar verdere renovatiekosten

Jouw oprit, jouw rode loper

Je oprit is meer dan een functioneel pad. Het is de rode loper waarlangs je je bezoekers ontvangt. Het is dé toegangsweg waarmee je gastvrijheid kan uitstralen. En hoe doe je dat beter dan door ‘m goed te verzorgen?

Helaas hullen fluctuerende weersomstandigheden en de speling van de seizoenen je oprit na verloop van tijd in een grauwe sluier, mos en algen. Wat er niet alleen onaantrekkelijk uitziet, maar wat ook de kans op glijpartijen verhoogt. Daarenboven tasten mos en algen ook de kwaliteit en stevigheid van je oprit aan. Je oprit reinigen met een hoge waterdrukstraal alleen zal dan niet meer lukken. En je legt niet elke vijf jaar een nieuwe bestrating voor of naast je woning. Een RED-dieptereiniging van je oprit of parking scheelt je met andere woorden een serieuze slok op de borrel.    

oprit

Jouw oprit behandelen en verfraaien? RED doet het op zijn eigen doeltreffende manier

Zijn mos en algen de kwelduivel van jouw oprit? Dan is een behandeling  met stoom een uitgelezen remedie. Milieuvriendelijke en goedkoop, aangezien we hier enkel water gebruiken van 100° tot 150° C. We bevochtigen jouw oprit eerst en bestralen deze vervolgens met verzadigde stoom onder een druk van 2 tot 6 bar. De stoom condenseert onmiddellijk en lost ook het vuil van je oprit op. Daarna spoelen we nog eens met water. Tot slot vegen we na deze renovatie nog wit zand in de voegen, voor een oogverblindend resultaat.

Terrazza: de elektrische tandenborstel voor je oprit

Een andere innovatieve en milieuvriendelijke manier om jouw oprit in zijn originele glorie te herstellen is Terrazza. Onkruid, mos, vuil en bandensporen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het geheim? Roterende borstels in combinatie met water! Geen vervuilende chemicaliën, geen agressieve technieken die je oprit beschadigen. Lees er hier alles over

Maak met een RED-behandeling van je oprit de toegang tot je woonst aantrekkelijk en veilig! Plan vandaag nog ons plaatsbezoek!

Plan hier je afspraak

Vul onderstaand formulier in en plan je afspraak.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- In afwachting
 
- Gedeeltelijk geboekt

Tijd*:

Voornaam*:

Naam*:

E-mail*:

Telefoonnr.:

Opmerking: