Skip to content

Terrazza

Vuil, onkruid, mos, rubbersporen, bandensporen, cementsluiers, … Het zijn allemaal zaken die ons terras of oprit kunnen ontsieren. Bepaalde soorten vervuiling kunnen ook gladheid veroorzaken, met alle pijnlijke gevolgen van dien.  Met de Terrazza maken we daar echter snel en efficiënt komaf mee. Deze borstelmachine haalt, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een hogedrukreiniger, de voegen niet leeg. Geen strepen, geen besmeurde ramen, geen opspattend vuil. Alleen een pure en zeer grondige schoonmaakbeurt.

Veilig behandelen, zonder het materiaal aan te tasten

Mensen maken zich bij een grondige reiniging soms zorgen over beschadigingen aan hun terras of oprit. Gaat het materiaal niet poreus worden? Met de nieuwe borsteltechniek van Terrazza hoeven ze zich daar geen zorgen over te maken. De borstelmachine krijgt alle soorten ondergrond (klinkers, tegels, beton, hout, composiet, …) schoon, zonder de coatinglaag aan te tasten. Je kan het een beetje vergelijken met je tanden poetsen met een elektrische tandenborstel, zonder dat dit het glazuur aantast.

terrazza voor terrazza na

Proper, ecologisch en zonder lawaaihinder

terrazza

Doordat er puur mechanisch met water en verschillende soorten borstels gewerkt wordt, zijn er geen chemicaliën nodig. Daardoor kunnen we op een zeer veilige en milieuvriendelijke manier werken. Geen rare geurtjes en bovendien maakt het toestel ook weinig tot geen lawaai. Waar we op de grotere oppervlaktes de Terrazza inzetten, nemen we de kantjes, randen en ornamenten manueel onder handen met een mini-brush.

Gehecht aan je terras of oprit? Laat vuil en onkruid zich dan niet vasthechten

Na de reiniging kunnen we ook de nabehandeling voor onze rekening nemen. Het opnieuw inzanden van de voegen of het impregneren van de ondergrond, zodat je terras of oprit langer proper blijft.

Is jouw oprit of terras aan een grondige opknapbeurt toe? Contacteer ons voor een plaatsbezoek.

Plan hier je afspraak

Vul onderstaand formulier in en plan je afspraak.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- In afwachting
 
- Gedeeltelijk geboekt

Tijd*:

Voornaam*:

Naam*:

E-mail*:

Telefoonnr.:

Opmerking: